Забелязано във Варна > Сн: Йон Владимир БондарVarna24.bg припомня, че Паша дере

...
Забелязано във Варна
> Сн: Йон Владимир БондарVarna24.bg припомня, че Паша дере
Коментари Харесай

Почитатели на Паша Дере: Оставете змиярника на нас диваците!

 Забелязано във Варна > Сн: Йон Владимир Бондар
Varna24.bg  напомня, че Паша дере стана част от Натура 2000 предпазена зона, като това бе решено от Министерският съвет на 28.07.2021 по предложение на служебният екоминистър.

Змиите се оказват част от пейзажа, като това като че ли не плаши и стряска плажуващите. Пепелянка разказана като " горкото змийче " си лежи зад хавлии и чадъри и намира своите върли бранители в мнения под пост в групата " Забелязано във Варна ", видя кореспондент на Varna24.bg

" На плажа на Паша Дере на 2 метра зад чадърите и хавлиите...Див плаж с нахлуващи квартални пръчки и заведения с 300% надценка...Горкото змийче! Пепелянката е един от двата отровни типа змии срещани в България ", гласи коментар на Йон Владимир Бондар, съпроводен със фотоси. 

Повечето от коментиращите са последователи на дивото и упрекват плажуващите за породения стрес върху животното. Друг участник в групата е забелязал плуваща в морето змия, което също е изцяло естествено и обикновено за сезона. Всички са на едно мнение, че дивите плажове са непокътната територия на влечугите, които ни ужасяват. 

Ето и някои от мненията: 

" Спрете да ходите там и казусът е решен "

" За бога хора, ходете на градския плаж, има заведения, чадъри, музика, чистичко, абе яката работа. Оставете змиярника на нас диваците "

" Дано никой не и посегне "
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР